Αλλάξαμε σελίδα! Γιαυτό και θα μεταφερθείς αυτόματα στην νέα μας σελίδα! Την xalaroua.gr

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Συζήτηση για το dinodog. (game zone or not game zone)

Καλησπέρα φίλοι μου,

Η ιστοσελίδα μας είναι ακόμα στα "σκαριά", αργούμε ακόμα αλλά όπως λέει και μια παροιμία  το καλό πράμα αργή να γίνει.
[ένα μικρό spoiler... η σελίδα πλέον είναι πολύ διαφορετική από το screenshot που ανέβασα τις προάλλες στο blog.]

Στην ανάρτηση αυτή θα χρειαστώ την βοήθειά σας σε ορισμένες "λειτουργίες" της σελίδας μας.

ιδέες για την ιστοσελίδα: 

-Μία ιδέα είναι η δημιουργία ενός bonus system. Δηλαδή, από τα rates, τα post, τα upload που θα κάνει ο χρήστης-μέλος θα λαμβάνει ως ανταμοιβή κάποιους bonus points τους οποίους θα τους εξαργυρώνει σε κάποιες λειτουργίες του φόρουμ.
π.χ. να γινετε για κάποιο διάστημα premium ο λογαριασμός του. (λειτουργίες premium θα σας πω σε άλλη ανάρτηση.) 
π.χ. να μπορεί να τους εξαργυρώνει για να έχιε πρόσβαση στην game zone. 
Αυτό θα είναι βολικό ως μία παρότρυνση νέων μελών εκτός της παρέας να ασχοληθούν και να γίνουν ενεργοί χρήστες της ιστοσελίδας μας. 

-Το game zone. 
εδώ υπάρχει το θετικό και το αρνητικό κομμάτι της ιδέας, και ειναι και το βασικό κομμάτι πυο θελω την γνώμη σας.
Σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, εχουν εντάξει στην λειτουργία τους ένα game zone με arcade games. Εμένα αυτό δε μου αρέσει. Το έχουν βάλει όλες οι σελίδες, θυμίζουν παρακμιακά games της εποχής του mame32 games.
Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να βάλουμε flash games (τέτοια έχει και η facebook) που είναι ακόμα πρωτότυπη ιδέα για ιστοσελίδες. Καθώς και την δυνατότητα όποιος θέλει να ανεβάσει το δικό του και να "διαφημίσει"το εαυτό του δωρεάν μέσα από αυτό. Εμείς απλά θα κερδίζουμε ένα ωραίο παιχνίδι, εφόσον το εγκρίνουμε πρώτα. (αυτό ήταν το θετικό)
Με έχουν πληροφορήσει πως τα παιχνίδια όπως του facebook για να λειτουργήσουν διαδραστικά. Δηλαδή να παίζουν πολλά παιχνίδια σε ένα "κοινό κόσμο" χρειάζεστε να νοικιάσεις μία extra δυνατότητα της adobe που σου δίνει αυτή την δυνατότητα. Αυτό όμως είναι πολύ δαπανηρό έως ακατόρθωτο για την παρούσα στιγμή.  (αυτό είναι το αρνητικό)

Υπάρχουν τρεις ιδέες λοιπόν:
-Να βάλουμε flash games, μη διαδραστικά. Δηλαδή δε θα κρατάει online score, δε θα υπάρχουν friend requst και επαφές. Αλλά θα είναι πρωτότυπα παιχνιδάκια για την σελίδα μας.

-Να διαλέξουμε μερικά flash ή java games από την ιστοσελίδα addictinggames.com τα οποία θα είναι ωραία, απολαυστικά παιχνιδάκια που για αρχή θα μας σκοτώνουν την ώρα. Αλλά και πάλι δε θα είναι Online games όπως αυτά του facebook.

-Η τρίτη λύση, είναι να μην φτιάξουμε ακόμα την game zone. Να δούμε πως θα πάει η σελίδα μας, να κοιτάξουμε λύσης και τότε να το φτιάξουμε.

Ακούω της γνώμες σας...

2 σχόλια:

Marios είπε...

συνδιασμος 1+2 παιχνιδια...αλλα οχι μονο απο το Addictinggames....

Dinodog είπε...

Δεν θα μπουν μονο απο addicting games, εχουμε και δικά μας προτώτυπα. Ίσως προγραμματιστικά μπορύσαμε να βάλουμε σε κάποια δικά μας, να αποθυκεύει καποιο cookie ή ενα κουμπί "sent your score και μεσα απο ενας ΒΟΤ να δημοσιεύετε το score. Αλλα δε τα ξερω πρπει να το ψαξω.

Δημοσίευση σχολίου